Sari la conținut

Livrare gratuita la toate comenzile 🚚

Termeni si Conditii

 1.   Scopul Termenilor si Conditiilor, Contact
  1.1. Scopul Termenilor si Conditiilor

  PROJECT KAIZEN SRL, str Marului 12, Dobresti, IF, CUI 46813303, J23/6178/2022 , (denumit in continuare “Buencia” sau “Vanzator”) si Utilizator/Client* in versiunea valabila in momentul efectuarii unei tranzactii in magazinul online https://buencia.com/

  Reclamele noastre sunt destinate exclusiv marketingului, premiile menționate sunt fictive și servesc doar scopurilor promoționale.

  Prin plasarea unei comenzi, clientul este de acord cu termenii si conditiile.

  1.2. Contact:

  Ne poti contacta astfel:

  - prin e-mail la: contact@buencia.com
  - prin telefon: 0753 935 654
  - prin formular de contact: https://buencia.com/pages/contact

  Te rugam sa ai in vedere ca programul de functionare al departamentului de suport este in intervalul Luni – Vineri, 10:00 – 18:00 (cu exceptia Sarbatorilor legale).

  Reguli Generale pentru folosirea magazinului online buencia.com
  2.1. Magazinul online poate fi folosit doar de catre persoanele care au varsta peste 18 ani.

  2.2. Persoanele care nu au implinit 18 ani pot folosi magazinul online numai cu acordul parintilor sau tutorelui legal.

  2.3. Clientul este considerat consumator, cu conditia ca scopul pentru comandarea livrarilor si serviciilor sa nu poata fi atribuit in primul rand activitatilor profesionale comerciale sau independente ale acelei parti. Un comerciant este orice persoana juridica sau persoana fizica care actioneaza in exercitarea activitatilor comerciale sau independente la incheierea contractului.

  *Te rugam sa ai in vedere ca omitem adresarea directa catre toate genurile tocmai pentru a fi mai usor de citit, dar acest text se refera atat la clientii de gen masculin, cat si la cei de gen feminin.

  2.4. Odata cu inregistrarea pe site, iti dai acordul pentru a-ti transfera datele personaele. Solicitam consimtamantul pentru a-ti procesa datele, iar in lipsa acestuia nu se poate folosi magazinul online. Tipul si modul de prelucrare a datelor personale sunt explicate aici: Politica de confidentialitate.

  2.5. Pentru a ne asigura ca am inregistrat corect datele tale, iti vom trimite un e-mail dupa ce te-ai inregistrat in magazinul online, prin care iti vom solicita verificarea si confirmarea informatiilor.

  2.6. Produsele se comercializeaza numai in cantitati adecvate pentru uz personal.

  2.7. Magazinul online al vanzatorului constituie doar un catalog de produse. Prin afisarea produselor in magazinul online, Vanzatorul invita Clientul sa faca o achizitie din produsele prezentate si sa incheie un contract de vanzare (denumit in continuare "Comanda").

  2.8. Limba contractata este exclusiv limba romana.

  Procesarea datelor cu caracter personal
  3.1. Acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal este voluntar. Cu toate acestea, mentionam ca lipsa consimtamantului duce la imposibilitatea de inregistrare pe site si utilizarea magazinului online. Toate informatiile cu privire la procesarea datelor cu caracter personal sunt disponibile in Politica de confidentialitate.

  3.2. In unele situatii iti vom solicita consimtamantul in magazinul online pentru a-ti putea trimite anunturi, oferte, discounturi speciale. Acest consimtamant este de asemenea voluntar si poate fi retras in orice moment. Mai multe informatii sunt disponibile in Politica de confidentialitate

  Comenzi
  Comenzile se plaseaza pe siteul www.buencia.com
  4.1. Produsele din magazinul online sunt etichetate astfel incat sa primesti informatii precum dimensiunea, culoarea, pretul si materialele din care au fost produse.

  4.2. In timpul plasarii unei comenzi, alege produsul selectand dimensiunea, culoarea, cantitatea si orice alte caracteristici, dupa cum este necesar.

  4.3. Produs Surpriza - sunt campanii Promotionale
  Ce inseamna acest produs surpriza ? Aceste produse surpriza pot contine diferite produse. Sunt produse din toate colectiile anterioare sau actuale ale site-ului buencia.ro (produs de beauty, igiena orala, ingrijirea pielii, tenului, etc )

  Cum se pot face cumparaturi in magazinul online?
  5.1. Selecteaza produsul dorit din gama de produse, dand click pe butonul "Adauga in cos" in pagina de produs. Selectarea produsului si adaugarea in cosul de cumparaturi nu este echivalentul cu plasarea unei comenzi ferme.

  .2. Toate produsele din cosul de cumparaturi pot fi vizualizate accesand butonul “Cosul de cumparaturi”, vizibil in partea de sus a site-ului. Tot de aici poti elimina produsele din cos sau poti schimba cantitatea acestora.

  5.3. Daca doresti sa cumperi produsele din Cosul de cumparaturi, dai click pe butonul “Finalizeaza comanda”

  5.4. Pentru a plasa o comanda, nu este necesar sa te inregistrezi.

  5.5. Selecteaza metoda de livrare dorita si adresa unde doresti sa livram comanda

  Te rugam sa te asiguri ca toate datele de livrare si de contact furnizate sunt complete si corecte in caz contrar poate fi afectat procesul de livrare.

  5.6. Este necesar sa indici metoda de plata. Metodele de plata disponibile sunt: plata numerar la livrare sau plata online cu cardul prin EuPlatesc (Visa/MasterCard).

  5.7. Dupa ce ai selectat metoda de plata, ai stabilit optiunea de livrare si adresa de expediere, poti vizualiza in josul paginii produsele cuprinse in comanda.

  5.8. Dand click pe butonul “Plasati comanda”, iti exprimi dorinta ferma de a achizitiona produsele din cosul de cumparaturi. Inainte de a plasa comanda este necesar sa bifezi casuta in care se solicita exprimarea acordului cu privire la Termenii si Conditiile aplicate pe site.

  Este considerata comanda ferma orice comanda plasata, care nu a fost anulata telefonic in primele 15 minute de la plasarea acesteia.

  Daca iti doresti sa modifici comanda plasata, este necesar sa o anulezi si sa plasezi o noua comanda, urmand toti pasii initiali.

  5.9. In calitate de client, ai dreptul de retragere (sa renunti la comanda), drept care nu este afectat de procesul mentionat mai sus.

  5.10. O comanda nu este considerata ferma pana nu finalizezi toti pasii din acest proces. In cazul in care nu iti doresti sa plasezi o comanda ferma, nu finaliza comanda. Poti oricand sa renunti la plasarea comenzii dand click pe butonul care te redirectioneaza catre pagina anterioara sau dand click catre orice alta pagina de categorie sau produs.

  5.11. Dupa primirea comenzii, Vanzatorul iti va trimite un email de confirmare de plasare a comenzii, care mentioneaza detaliile din comanda. Acest email nu este o confirmare a vanzarii. Confirmarea vanzarii (factura) este transmisa in emailul de confirmare a expediere comenzii, cat si in coletul impachetat.

  5.12. Vanzatorul te poate contacta telefonic (daca ai introdus un numar de telefon valid) sau prin email pentru a clarifica orice aspecte cu privire la livrare sau produse. Numarul de telefon si adresa de email vor fi folosite doar in scopul procesarii comenzii si a livrarii acesteia, nu in scopuri promotionale fara acordul tau.

  5.13. In calitate de client, poti sa iti declari intentia de a renunta la comanda.

  Preturi
  6.1. Toate preturile produselor din magazinul oline sunt exprimate in LEI si includ toate taxele. Aditional, exista costul de transport, acesta putand fi influentat de valoarea comenzii sau metoda de livrare. Aceste costuri sunt exprimate separat de valoarea produselor. Inainte de a plasa comanda va fi afisata valoarea totala a acesteia, incluzand toate costurile aditionale care pot aparea.

  6.2. Vanzatorul si clientul isi exprima acordul pentru acest pret. Dupa finalizarea comenzii valoarea acesteia nu poate fi schimbata, chiar daca Vanzatorul decide ulterior sa reduca sau sa mareasca preturile produselor expuse in magazinul online.

  6.3 Individual de aceasta regula, Vanzatorul isi rezerva dreptul legal de a modifica preturile produselor din magazinul online, sa ofere discounturi sau sa adauge produse noi in oferta.

  Disponibilitatea produselor
  Produsele prezentate in magazinul online sunt in general disponibile. In situatiile rare in care un produs este comandat de mai multi clienti, Vanzatorul nu poate expedia produse daca acestea nu mai sunt disponibile. In acest caz, Clientul va fi notificat ca produsul pe care l-a comandat a fost eliminat din comanda/factura, prin apel telefonic cu privire expedierea comeznii. Livrarea se va face in limita stocurilor disponibile iar clientul va plati doar pentru produsele livrate.

  Masurile indisponibile sunt marcate cu o culoare diferita de cele disponibile, in pagina de produs. In Cosul de cumparaturi nu se poate adauga un produs intr-o masura indisponibila, dar acesta se poate adauga in Lista de dorinte.

  Te poti inscrie sa primesti o notificare prin email atunci cand un produs este disponibil din nou pe site. Te poti dezabona oricand de la notificarile trimise prin email. Pentru a te dezabona este necesar sa accesezi linkul trimis prin email sau sa ne contactezi la adresa: contact@buencia.com
  Tipul si timpul de livrare
  8.1. Livrarea se poate face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

  8.2. Livrarea se va face la adresa de expediere indicata de client.

  8.3. Timpul de livrare este de obicei de 1-3 zile lucratoare. Transmitem coletele de Luni pana Vineri, acest lucru inseamna ca zilele de Sambata si Duminica nu se iau in calcul, nefiind zile lucratoare. La fel si zilele de Sarbatori legale sunt considerate zile nelucratoare. Calculul zilelor de livrare incepe dupa transmiterea confirmarii de expediere. In cazul in care un produs nu mai este disponibil sau din orice alt motiv nu poate fi trimis te vom contacta telefonic pentru a te instiinta.

  8.4. Va rugam sa luati la cunostinta ca in perioada de stare de urgenta sau stare de alerta ,firma de curierat poate avea intarzieri de 2-3 zile lucratoare

  Metodele de plata
  Pentru a plasa o comanda este necesar sa alegi o metoda de plata: plata in numerar la livrare sau - plata online cu cardul prin EuPlatesc (Visa/Mastercard).

  Daca selectezi metoda de plata online, vei fi redirectionat catre pagina EuPlatesc pentru efectuarea platii. Comanda va fi trimisa dupa ce am primit valoarea integrala a acesteia.

  Nota: Niciodata nu iti vom trimite un email prin care sa iti solicitam sa faci plata intr-un anumit cont bancar. Ignora orice astfel de emailuri si nu initia plata. In aceste situatii te rugam sa redirectionezi emailul nemodificat catre adresa: contact@buencia.com
  Costurile de livrare
  Expediem colete doar pe teritoriul Romaniei

  TRANSPORT GRATUIT IN TOATA ROMANIA

  Politica de retragere din Contract
  11.1. Dreptul de retragere din contract

  Potrivit OUG nr 34/2014, Clientul are dreptul de retragere din contract, prin denuntare unilaterala, fara a oferi un motiv, timp de 14 (paisprezece) zile calendaristice.

  Perioada de retragere se calculeaza din momentul in care clientul sau o persoana desemnata de client (altcineva in afara curierului) a preluat coletul. Data livrarii coletului si ziua cand se implineste termenul, intra in calculul termenului de 14 zile.

  Pentru a-ti exercita dreptul de retragere este necesar sa ne contactezi telefonic / pe email, in prealabil.

  11.2. Consecintele retragerii din contract

  In cazul retragerii din contract, iti vom returna fara intarziere nejustificata contravaloarea comenzii pe care ai achitat-o, excluzand costul de transport, nu mai tarziu de 14 (paisprezece) zile calendaristice din momentul in care am trimis notificarea de acceptare a returului.

  Restituirea Pretului achitat de Client se va face in aceeasi modalitate in care aceste sume s-au primit in tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Clientul agreeaza altfel si a platilor primite in numerar la livrare, care se vor restitui intotdeauna Clientului prin transfer bancar, in contul pe care Clientul este obligat sa il mentioneze pe factura primita fizic in coletul expediat initial. In cazul in care Comanda a fost expediata eronat (produs gresit, produs defect sau marime gresita) Clientul nu va suporta niciun cost legat de rambursare.

  Vanzatorul poate amana rambursarea pana cand primeste produsul returnat si accesoriile acestuia sau pana cand Clientul furnizeaza o dovada ca a returnat produsul in stare corespunzatoare, oricare eveniment intervine primul.

  In cazul retragerii/denuntarii, realizate cu indeplinirea cerintelor de timp si de forma aratate mai sus, Clientul este obligat sa returneze Produsele in starea corespunzatoare in care acestea au fost primite, nemodificate, nepurtate (cu exceptia probarii), curate (fara insa sa fi fost curatate/spalate), nepatate, nezgariate si in toate cazurile nedeteriorate, cu etichetele intacte, in ambalajul in care au fost primite, in termen de cel mult 14 (paisprezece) zile de la anuntarea deciziei de retragere (ziua anuntarii retragerii si ziua implinirii termenului, intrand in calculul acestuia).

  ATENTIE: coletul nu se trimite cu plata coletului la destinatar.

  Dupa primirea si verificarea coletului ,banii vor fi restituiti in contul IBAN indicat,in termen de 14 zile lucratoare.

  Garantia de conformitate
  Produsele care fac obiectul comercializarii prin intermediul magazinului online sunt produse noi, care nu prezinta defecte. In cazul in care Produsele prezinta totusi defecte, Vanzatorul va fi responsabil pentru acestea.

  Te rugam sa acorzi atentie culorilor Produselor si sa iei in considerare faptul ca, datorita setarilor propriului calculator/dispozitiv electronic, anumite culori reale ale Produselor livrate pot prezenta diferente fata de ceea ce a afisat calculatorul/dispozitivul electronic personal la momentul efectuarii Comenzii. Aceste diferente nu pot fi considerate neconformitati.

  Garantia de conformitate expira dupa 2 ani de la data livrarii produselor.

  13.1. In cazul in care Produsele prezinta defecte, constatate in termen de cel mult 2 zile lucratoare de la livrare sau intervenite in perioada de garantie, stabilita conform legii romane, te rugam sa ne adresezi o reclamatie transmisa prin e-mail la adresa contact@buencia.com sau prin apel telefonic la numarul de telefon disponibil pe site si sa returnezi Produsele, conform procedurii aratate in acesti Termeni si Conditii.

  13.2. In cadrul reclamatiei transmise te rugam sa furnizezi numarul comenzii la care faci referire, numele si adresa impreuna cu o scurta descriere a motivului returului.

  13.3. Vanzatorul va examina plangerea in 14 zile si va informa Clientul despre rezultat.

  In cazul in care se constata reclamatia ca fiind intemeiata, pentru Produsele cu defecte iti vom restitui Pretul impreuna cu taxele de livrare (daca au existat atunci cand s-a livrat comanda), in termen de 14 (paisprezece zile) de la solutionarea reclamatiei.

  In cazul in care reclamatia va fi considerata ca neintemeiata, iti vom returna Produsele, insotite de o nota care explica faptul ca plangerea a fost gasita neintemeiata, fara vreo alta obligatie din partea noastra.

  In caz de rambursare se vor aplica in mod corespunzator prevederile din acesti Termeni si Conditii.

  13.4 Prin tiparirea si adaugarea facturii in colet.

  Fiecare achizitie de pe site-ul nostru este insotita de dovada achizitiei, factura atasata in colet sau primita pe e-mail.

  Raspundere
  Raspunderea Vanzatorului – in eventualitatea incalcarii cu intentie sau din neglijenta grava a Termenilor si Conditiilor si/sau a Contractului: buencia.com ca vanzator si proprietar al magazinului online va fi raspunzator pentru pierderile care sunt o consecinta directa si previzibila, in mod rezonabil, a acestei incalcari.

  In orice caz (excluzand raspunderea pentru pagubele aduse vietii si/sau integritatii corporale a unei persoane) raspunderea maxima fata de Client pentru orice pierdere sau paguba care se produce in legatura cu o Comanda este limitata la pretul total al respectivei Comenzi.

  Buencia.com nu raspunde pentru infectarea computerului unui Utilizator/Client cu virusi informatici, pentru atacuri cibernetice de orice fel, pentru pierderea datelor Utilizatorului/Clientului de pe dispozitivele acestuia sau deteriorarea oricarui echipament hardware sau program apartinand acestuia.

  De asemenea, buencia.com nu raspunde pentru e-mail-urile de tip phishing sau pentru link-urile partenerilor care pot aparea la un moment dat pe website.

  Raspunderea Utilizatorului/Clientului: Utilizatorul/Clientul este responsabil pentru mentinerea confidentialitatii datelor sale de Cont (user /e-mail si parola), pentru gestionarea accesarii Contului si pentru activitatea derulata prin intermediul Contului, precum si pentru navigarea pe website-urile si link-urile partenerilor. De asemenea, Utilizatorul/Clientul poarta raspunderea exclusiva pentru realitatea/exactitatea/integritatea oricareia si tuturor datelor furnizate proprietarului magazinului si pentru orice paguba cauzata acestuia prin nerespectarea acestor Termeni si Conditii si/sau a Contractului.

  Prin crearea contului si/sau utilizarea continutului si/sau plasarea comenzilor, Clientul/Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si Conditiile site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii comenzii.

  Transferul proprietatii bunurilor
  Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea clientului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

  Copyright - Proprietate intelectuala
  Intreg continut al website-ului, incluzand fara a se limita la logo-uri, reprezentari grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text si/sau continut multimedia, este proprietatea exclusiva a buencia.com.

  Utilizatorului/Clientului nu ii este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de legaturi, expunerea, includerea oricarui element al website-ului in orice material al Utilizatorului/Clientului sau al unui tert, in alt scop decat cel de a incheia/executa un Contract pentru Produse si a se informa despre Produsele comercializate pe website, fara a exista un acord scris prealabil al buencia.com in acest sens.

  In cazul in care Utilizatorul/Clientul transmite/transfera proprietarului magazinului online orice informatie sau continut (inclusiv logo-uri, reprezentari grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text si/sau continut multimedia) aceasta nu va genera nicio obligatie pentru buencia.com, cu exceptia cazului in care exista un acord scris prealabil al partilor in acest sens.

  Prin accesarea acestor Termeni si Conditii, Utilizatorul/Clientul intelege si accepta ca este interzisa in mod expres orice utilizare a website-ului si continutul acestuia in alte scopuri decat cele permise expres conform Termenilor si Conditiilor/Contractului.

  Legea aplicabila. Jurisdictia
  Acesti Termeni si Conditii, precum si Contractul se supun prevederilor legii romane. In caz de dispute, acestea vor fi solutionate de instanta de judecata competenta de la sediul buencia.com, Utilizatorul/Clientul exprimandu-si acordul in ceea ce priveste aceasta alegere de competenta.

  Modificari ale Termeniilor si Conditiilor
  Vanzatorul este indreptatit sa modifice Termenii si Conditiile unilateral daca este necesar sa se adapteze modificarilor aduse cadrului juridic sau tehnic.

  In cazul in care, din indiferent ce motiv, orice clauza din acesti Termeni si Conditii se va dovedi nula, inaplicabila sau nevalabila, ea va fi inlocuita cu o clauza valida, cat mai aproape ca sens de clauza initiala.

  Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acesti Termeni si Conditii si/sau Contract nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua sa se aplice nemodificate.

  ATENTIE! In cazul in care nu veti ridica comanda expediata veti fi automat introdus ca si client blacklist si nu veti mai putea plasa noi comenzi pe site-ul buencia.com

  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@buencia.com