Sari la conținut

Livrare gratuita la toate comenzile 🚚

Politica de Rambursare

Avem o politică de returnare de 14 zile, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție 30 de zile de la primirea articolului pentru a solicita returnarea.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul dvs. trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau neutilizat, cu etichete și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de chitanță sau dovada achiziției.

Pentru a începe o returnare, ne puteți contacta la contact@buencia.com. Dacă returnarea dvs. este acceptată, vă vom trimite o etichetă de expediere pentru returnare, precum și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți coletul. Articolele trimise înapoi la noi fără a solicita în prealabil o returnare nu vor fi acceptate.

Ne puteți contacta oricând pentru orice întrebare de returnare la contact@buencia.com


Daune și probleme
Vă rugăm să vă inspectați comanda la recepție și să ne contactați imediat dacă articolul este defect, deteriorat sau dacă primiți un articol greșit, astfel încât să putem evalua problema și să o corectăm.


Excepții / articole nereturnabile
Anumite tipuri de articole nu pot fi returnate, cum ar fi bunuri perisabile (cum ar fi alimente, flori sau plante), produse personalizate (cum ar fi comenzi speciale sau articole personalizate) și bunuri de îngrijire personală (cum ar fi produse de înfrumusețare). De asemenea, nu acceptăm returnări pentru materiale periculoase, lichide inflamabile sau gaze. Vă rugăm să luați legătura dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolul dvs. specific.

Din păcate, nu putem accepta returnarea articolelor de vânzare sau a cardurilor cadou.


Schimburi
Cel mai rapid mod de a vă asigura că obțineți ceea ce doriți este să returnați articolul pe care îl aveți și, odată ce returnarea este acceptată, faceți o achiziție separată pentru noul articol.


Rambursări
Vă vom notifica odată ce am primit și verificat returnarea dvs. și vă vom informa dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobat, veți fi rambursat automat pe metoda dvs. originală de plată. Vă rugăm să rețineți că poate dura ceva timp până când banca sau compania dvs. de carduri de credit procesează și înregistrează rambursarea.Transportul este suportat de client iar suma va fi restituita astfel: costul produsului - costul transportului care este inclus in pret. Spre exemplu produsul costa 100 RON - 25 RON, clientului i se vor restitui 75 RON.